ALFA Romeo Giulia 2.2 Diesel vs. ŠKODA Octavia RS TDI
26 dubna, 2018
Test ojetiny: Mazda 3 nabízí poctivou atmosféru.
29 května, 2018
První slunný květnový víkend patřil v pořadí 26. Rally Vyškov, na jejíž start se postavilo celkem 94 vozů, z nichž v třídě 11, tj. „naftové“, startovalo pět závodních speciálu.
Hned tři posádky sedlaly vozy upravené naší firmou, které tradičně patří i mezi favority soutěže. Bratři Bočkové tentokrát jeli s vozem Seat Ibiza Cupra TDI, Martin Lehký s nepřehlédnutelnou červenou Fabií RS, s kterou se mu v posledním roce hodně daří a nakonec Libor Horák s Ivanem Fryčem, kteří přešli z rychlého Eva IX zpět do osvědčeného žlutého Leonu FR TDI. Naše posádky doplnil ještě Vladimír Mandík s Fabií RS a dále Tomáš Uher, také s Fabií RS.
První 10ti kilometrová RZ byla hodně rychlá a naše posádky obsadily první tři místa s rozdílem několika desetin sekund. Druhá RZ už přinesla problémy. Martin Lehký měl defekt vyžadující výměnu pneumatiky na trati, čímž se rozloučil s bojem o nejlepší umístění a tak dojel zbytek závodu již v klidném tempu. Horák s Fryčem havarovali a odstoupili ze závodu. Ve třetí RZ odstoupil na dvojitý defekt i Tomáš Uher. Následující čtvrté RZ až do konce jeli v čele Bočkové.
Konečné pořadí:
1. bratři Bočkové (Seat Ibiza TDI - DIESELPOWER)
2. Mandík/Maršálková (Škoda Fabia RS TDI)
3. Lehký/ Kotáb (Škoda Fabia RS TDI – DIESELPOWER)

Posádkám gratulujeme.
Tým DIESELPOWER

zdroj: ewrc-results.com, facebook.com, i-motorsport.cz, motorsportrevue.cz, foto-rally.eu, rajce.idnes.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *