PF 2017
23 prosince, 2016
VW Golf R 340PS
3 ledna, 2017
Redaktor časopisu Autosport & Tuning k nám tentokrát zavítal s vlastním vozidlem ŠKODOU 120GLS z roku 1984 s nájezdem 110 000 kilometrů.

"Motor nebyl ve špatné kondici ani před prvním měřením, tedy co se tlaku ve válcích týká (naměřeno 39 koní). Po nalití přípravku ATOMIUM se jeho kondice v tomto směru ještě trochu zlepšila.  Jak se blížím do centra DIESELPOWERu, neustále se mi honí hlavou myšlenky, jak vlastně vše dopadne. Konečně ťukám na dveře DIESELPOWERu a po krátkém zdvořilostním přivítání se hned jde na věc. Měří se vždy 2x aby se předešlo možné chybě, nebo omylu. A výsledek? Přístroj ukázal 45 koní, tedy podle mého obrovský úspěch."   V. Vrabec.
Více se dočtete časopise AUTOSPORT & TUNING - Škoda Speciál 17, který je právě na stáncích!

Válcovou zkušebnu výkonu, lidově nazývanou „brzda“, nabízíme buď jako součást PREMIUM verze úpravy řídící jednotky, nebo samostatně k čistě jednorázovému měření. Je vhodná jak pro auta s pohonem přední nebo zadní nápravy, tak i pro pohon 4×4. Zájemci, například z řad motorsportu, mají možnost pronájmu na hodinové úseky. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím formuláře zde

Chcete i Vy znát reálný výkon svého vozu? Stačí se objednat zde

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *