Octavia Cup Red Bull Ring – druhý závod.

Octavia Cupu Red Bull Ring – první závod.
14 května, 2016
3. sraz SEAŤÁKŮ Autokemp SEČ 21.5.2016
19 května, 2016
Tomáš Pekař se stal vítězem druhého závodu Octavia Cupu (DIESELPOWER - oficiální úpravce software motoru a DSG) na rakouském okruhu Red Bull Ring. Jezdec týmu Carpek Service předvedl perfektní start a do cíle za sebou dovedl Michaela Vorbu a vítěze předchozích tří závodů Gábora Tima.
Los určil, že se na startu prohodí prvních sedm závodníků včerejšího závodu. Z první řady proto startovali Radek Bareš a Bohuš Šesták, zatímco vítěz Gábor Tim obsadil sedmou pozici. Vedle maďarského závodníka se postavil Tomáš Pekař, který při letmém startu ukázkově prokličkoval mezi soupeři a již po prvním kole se usadil na čele závodu. Svou oranžovou Octavii vodil po dráze Red Bull Ring strojovou přesností a zaslouženě vyhrál svůj první závod sezony.
Výsledky druhého závodu na Red bull Ringu:
1. Tomáš Pekař – Carpek Service – 15 kol
2. Michael Vorba – Action Racing
3. Gábor Tim – Apex Racing
4. August Macbeth – Steibel Motorsport
5. Petr Fulín Jr. – Automotoklub Most v AČR
6. Jaromír Jiřík – Action Racing
7. Sebastian Steibel – Steibel Motorsport
8. Adam Rzepecki – Interia Team
9. Tomasz Rzepecki – Interia Team
10. Lukáš Langmajer – Automotoklub Most v AČR

Závodní speciál vychází ze sériové Octavie RS s automatickou převodovkou DSG, která byla ve voze zachována. Naše firma se podílí nejen na naladění motoru a automatické převodovky, ale také na kompletním „oživení“ vozu zahrnující veškerou elektroinstalaci včetně palubních přístrojů a data loggingu.

zdroj - octaviacup.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *