ŠKODA Octavia Cup Autodrom Most 2. – 4.9.2016

ŠKODA OCTAVIA CUP SLOVAKIA RING 2016 – druhý závod
24 srpna, 2016
Zdravíme všechny naše fanoušky z Autodromu Most!
2 září, 2016
ŠKDOA Octavia Cup podruhé na Autodromu Most

Letos obnovený - mezi jezdci i diváky velmi oblíbený – šampionát Škoda Octavia Cup (DIESELPOWER - oficiální úpravce software motoru a DSG) se vrací do Mostu. Po premiéře v polovině června se diváci na severu Čech dočkají opakování napínavých soubojů cupových Octavií třetí generace o víkendu 3. a 4. září. Obohatí program šestého pokračování letošního evropského šampionátu okruhových tahačů FIA ETRC, které pod názvem Czech Truck Prix hostí mostecký autodrom už počtyřiadvacáté.

Startovní listina Octavia Cupu pro mostecký volný závod, jehož výsledky se do průběžného pořadí šampionátu nezapočítávají, čítá 12 jmen. Při absenci většiny zahraničních účastníků soutěže, jejímž důvodem je plnění sponzorských povinností, se tak otevírá šance na vítězství zejména českým jezdcům. Zle zatopit jim ale může i německý soupeř Sebastian Steibel či Američan August MacBeth, který o uplynulém víkendu příjemně překvapil na Slovakia Ringu.

Závodní speciál vychází ze sériové Octavie RS s automatickou převodovkou DSG, která byla ve voze zachována. Naše firma se podílí nejen na naladění motoru a automatické převodovky, ale také na kompletním „oživení“ vozu zahrnující veškerou elektroinstalaci včetně palubních přístrojů a data loggingu.



zdroj: https://www.facebook.com/octaviacup
http://www.autodrom-most.cz


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *