🥇První místo – MAVERICK HILL CLIMB CZECH 2022!🏆

🥇 První místo – Setkání Mistrů Sosnová 2022
7 listopadu, 2022
🥇First Place | Triola Cup 2022! 🏆
28 listopadu, 2022
Mezinárodní automobilové závody do vrchu - MAVERICK HILL CLIMB CZECH 2022. Náš reprezentant Radek Kolčava (VW Golf GTI by DIESELPOWER/Auto Kora) vybojoval za celou sezonu 2022 první místo ve své kategorii!🏆

Tak a je to za námi, první sezona s novým autem, kdy se pořád seznamujeme a zrychlujeme. Tímto bych chtěl jmenovitě poděkovat všem, kteří za mnou letos stáli, podporovali mě i po přechodu od TDI k benzínu a ze 4ky na mk5 GTI: @kamila_hanzalova, @michal.budkovsky, samozřejmě moje rodiče, team Auto Kora, Richard Strunc, DIESELPOWER s.r.o., aj.
Stojím si za tím, že to byl krok vpřed a myslím, že výsledky na to vypadají, i když stále nejedu žádnou extra hranu, jak jsem byl zvyklý. Prostě to byla seznamovací sezona, příště na to zase šlápnu o něco víc. Především jsem se letos chtěl posunout a zkusit taky něco jiného - závody MAVERICK HILL CLIMB CZECH, které se pořádají společně s MČR. Musím říct, že jsem si opravdu zazávodil, na asi nejlépe organizovaném CUPu v ČR a vyplatilo se to, na konci sezony jsem se stal absolutním vítězem v kategorii S+2000 2wd! Díky, že jste mi ukázali, že hranice máme dál než na severu.
“ Radek Kolčava

Gratulujeme!
Tým DIESELPOWER

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *